Fiskepremiär?

?ring


Min son ringde tidigare idag och de skulle sjösätta båten och sen ge sig ut en tur o fiska tillsammans med sonen. Lille Julius (2½ år) har tjatat om att fiska med pappa så han kan fånga en *liten fisk* och pappa fånga *stooor fisk*. Sonen försökt tala om att även Julius kan få stora fiskar men nej då, det ska va en liiiten fisk han får *S*. Ska bli spännande o höra i kväll hur det gått. Är nog ingen större risk det blir nåt stort på kroken heller för det finns mest bara *tusenbröder* i den pölen.
För nån vecka sen var sonen med fru och barn ute vid en skogstjärn där det fanns regnbåge men det var inte tillåtet att fiska där förrän idag (1 april). De funderade på att åka dit men insåg att det nog var massor med folk där då vädret är kanonfint och som gjort för en familjeutflykt. Han hinner dit o fiska....går ju ofrivilligt arbetslös i tre veckor till. Han har fått nytt jobb och då han sade upp sig på nuvarande anställning fick han packa ihop o gå hem under uppsägningstiden, med full lön. Han ska ju börja hos en konkurrent sen.

Återgår nu till lite städning igen. Känns som det aldrig tar slut men det är ju jag som inte har ork att ta itu med allt på en gång. Tråkigt men sant. Fyller kanske på lite här under kvällen. Vi får se!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback