Kallt som attan trots strålande sol

image12

Det är vår faktiskt även om nordanvinden är bitande kall och det är ca -5 var natt! Hörde i går att nere i Malmö och i Helsingborg blommar både Magnolia och Japanska körsbär. Jag är inte förvånad! Det skiljer minst två veckor mellan där o här trots att det bara är 9 mil mellan städerna. Men det går framåt med stormsteg här också. Både Vårkragar och Hyacinter blommar nu och på vissa fläckar i trädgården är det som en blå matta av violer. Vit- och gulsipporna är på gång och Vårlöken blommar för fullt. Tyvärr inte med så ymnigt som jag räknat med men Herr Mullvad har härjat bland lökarna i jorden så de har nog bara flyttat på sig. Har ju både tulpaner och narcisser som kommer på ställen jag absolut inte satt dem.

Nu har jag fixat det mesta innan de första gästerna börjar droppa in i eftermiddag. I morgon ska vi iväg och storhandla all påskmaten och sen är huset redo för anstormningen på fredag och lördag.

*Ser enormt fram mot den här helgen i goda vänners sällskap.*

Kommentarer
Postat av: snow

Tackar vännen för besöket stöket och vänskapen... jag hjälpte till och resten blev till men trotts allt stök så var vi i vänners goda kök där även lilla ru jag ömt kystes för första gången sen tappade jag kalsongen och på bild den finns för Tallis och hans fru de hadde huvud bry och inte bara det, vårt lilla gäng på LG de bara fattade ingenting men så går det då man skuttare omkring i string och sovsäck då kvällen är ung och morgonens ljus lYfte våra lockar mot skyn och fårens bräkade till oss göd när deras nyfödda lamm hälsade oss glatt i morgonens glans innan vännerna kom till dans...

2007-04-09 @ 12:57:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback