Martina o Lucy är hemma ......

Nu är det onsdag ...i alla fall påstår Lilla Ru det så jag får väl tro på det då. Hämtade hem småttingarna i måndags och då var dom tre st som följde med hem. Idag har vi lekt tio små negerpojkar så en försvann. Nej då, så illa är det inte men Lana o Diana har varit här och hämtat kattungen de skulle ha. Så nu är Martina o Lucy envåldshärskare i huset. Förlåt Martina af Venestad och Lucy af Venestad heter dom ju. Vederbörligen döpta av vännerna på LG. Lucy är uppkallad efter Joakims Chrysler och  då jag har för mig den är svart så blev det den svart/vita ulltotten som fick det namnet och Martina är trefärgad.
Upptäckte i går att Martina är väldigt förtjust i persikor så det är inte bara IT-katten Sigge som gillar sånt *S*. Dom har oxo upptäckt att matte har en skön säng man kan sträcka ut sig i om man inte gör som Lucy och lägger sig i skuggan av en palm i en stor blomkruka. Att sen palmen var lite i vägen så hon fick böja ner den för att få plats är inte så noga *L*. Den överlevde behandlingen i alla fall och det kommer säkerligen ryka en o annan blomkruka med innehåll den närmaste månaden.
133857-32   Lucy af Venestad
Pssst, dom trodde jag var kille först men tji fick dom......

133857-31  Martina af Venestad

Tyvärr finns det inga färska bilder av småttingarna utan bara de här suddiga sakerna. Ska fixa nya under veckan! 

Skulle ju ha bloggat om midsommarfirandet oxo men det tar ett tag att få ihop den biten. Helgen var innehållsrik och fantastiskt rolig. Sänder en kram till alla som var med där på Tjörn!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback